top of page
Inschrijvingen 2023 - 2024

Beste ouder(s)

 

We willen jullie in eerste instantie bedanken voor de interesse in onze school.

 

De overgang van de lagere school naar het secundair onderwijs is voor velen een grote stap. Over hoe we op SIVIBU werken en welke keuzes leerlingen hierbij kunnen maken, geven we graag uitleg op donderdag 16 februari. Deze infoavond gaat door in het Cultureel Centrum De Pit (Platte Put) en start om 19.00 uur.

 

Op zaterdag 11 maart is er de mogelijkheid om, tussen 10.00 en 13.00 uur, de school te bezoeken (Kloosterstraat 15). Doorlopend worden rondleidingen gegeven en kunnen de zesdeklassers deelnemen aan een workshop.

 

Wettelijk is bepaald dat inschrijven/ aanmelden voor schooljaar 2023 - 2024 digitaal moet gebeuren. Omwille van de capaciteitsbepaling op onze school (160 inschrijvingen in het eerste leerjaar A) werken we met een aanmeldingssysteem. Iedereen die interesse heeft in onze school en zijn zoon/ dochter wenst in te schrijven, moet zich tussen 27 maart en 21 april aanmelden. Hoe dit concreet moet gebeuren en wat de verdere stappen zijn, worden op de verschillende infomomenten en via de website verder verduidelijkt.

Binnentuin KS
bottom of page