top of page

35 jaar sint-vincentiuscollege buggenhout

Het Sint-Vincentiuscollege Buggenhout, afgekort SIVIBU, bestaat 35 jaar en dat vierden we met onze oud-leerlingen en oud-leerkrachten op zaterdag 14 mei 2022. De jubileumeditie van ons oud-leerlingenfeest was een zonovergoten succes. Dankjewel aan alle aanwezigen, het deed onwaarschijnlijkheid veel deugd.

Prijsvraag

Ten voordele van het bouwproject dat voor de deur staat, kan je deelnemen aan een mini-quiz met leuke anekdotes uit de 35-jarige geschiedenis van SIVIBU. Eenmaal je kans wagen kost 3 euro, tweemaal 5 euro. De winnaar wordt getrakteerd op een etentje voor twee personen. 

 

bestuursorgaan

Het bestuursorgaan vzw Vrij Katholiek Onderwijs te Buggenhout is op zoek naar personen die hen willen versterken. Heb je interesse? Laat het hier weten. 

bouwfonds

Eerdaags richten we ook een bouwfonds op. Wie hier mee willen nadenken, dit zou fijn zijn. Ook dit kan je hier laten weten. 

 

berichtjes
Wie graag nog een berichtje achterlaat voor mevrouw Rita Storme of een boodschap heeft voor mevrouw Katrien D'heer (zij gaat einde schooljaar op pensioen), twijfel niet en stuur het ons door via onderstaande link. 

bottom of page