top of page
2021 FB omslagfoto 35 jaar SIVIBU oud-leerlingenfeest.png

35 jaar sint-vincentiuscollege buggenhout

Het Sint-Vincentiuscollege Buggenhout, afgekort SIVIBU, bestaat 35 jaar en dat vieren we graag met onze oud-leerlingen en oud-leerkrachten.

In 1985 worden het Sint-Michielscollege en het Sint-Vincentiusinstituut bij de start van het schooljaar één gemengde school: het Sint-Vincentiuscollege. In de Kloosterstraat werd in de lagere cyclus de moderne humaniora aangeboden, in de hogere cyclus kon je kiezen voor de economische afdeling. In de Collegestraat konden vanaf dan ook meisjes terecht voor technisch onderwijs (mechanica elektriciteit). In het beroepsonderwijs werden ook nieuwe beroepenvelden ingericht: nijverheidstechnieken, voeding/verzorging en kleding textiel. 35 jaar later biedt het Sint-Vincentiuscollege nog steeds ASO- en TSO- richtingen aan voor jongens en meisjes uit Buggenhout en omliggende gemeenten.

Op zaterdag 14 mei vieren we 35 jaar SIVIBU. We openen de deuren van zaal Concordia te Malderen vanaf 19.00 uur. We hopen samen met jullie een glas te drinken, een leuke babbel te hebben en vooral veel anekdotes op te halen. Via de photobooth kunnen herinneringen aan deze avond ook vastgelegd worden op papier. In de latere uren voorzien we zeker ook versnaperingen om de kleine honger te stillen en kunnen de dansbeentjes los gegooid worden. We kijken er in elk geval naar uit om jullie terug te ontmoeten.

Om praktische overwegingen vragen we om in te schrijven.

bottom of page